Over Beprecise

Over Beprecise

Van Concept tot Constructie, Beprecise Brengt Uw Visie tot Leven!

Beprecise is meer dan een bouwkundig ontwerp- en tekenbureau; het is het resultaat van de synergie tussen Sayan Nagalingam en Roy Veeninga. Onze gezamenlijke reis begon in november 2020, toen we onze passies en expertise bundelden. Ondertussen waren we nog bezig om onze hbo-bouwkunde af te ronden aan de hogeschool Windesheim te Zwolle.

Sayan, met zijn 23 jaar, ademt creativiteit en heeft een diepgewortelde passie voor architectuur. Hij tilt ontwerpen naar een hoger niveau met oog voor esthetiek en vernieuwende concepten. Aan de andere kant, Roy, met zijn 22 jaar, omarmt alles wat met bouwkunde te maken heeft. Zijn pragmatische benadering zorgt ervoor dat ontwerpen niet alleen mooi zijn, maar ook haalbaar, betaalbaar en perfect uitvoerbaar.

Samen vormen wij het dynamische hart van Beprecise. Onze unieke combinatie van creativiteit en praktisch vakmanschap stelt ons in staat om uw visie om te zetten in tastbare resultaten. Wij geloven in het creƫren van niet alleen mooie ontwerpen, maar ook in het realiseren van projecten die uw verwachtingen overtreffen. Met Beprecise heeft u niet alleen toegang tot hoogwaardige bouwkundige diensten, maar ook tot een team dat gedreven wordt door passie, samenwerking en innovatie.

Wie zijn wij

Team Beprecise

Sayan Nagalingam

Sayan Nagalingam

Ontwerper
Sayan Nagalingam, onze getalenteerde ontwerper, geeft elk project bij Beprecise een unieke flair. Met een scherp oog voor esthetiek en functionaliteit, transformeert Sayan visies in architectonische meesterwerken. Zijn toewijding aan precisie en innovatie maakt hem een onmisbare kracht in ons streven naar bouwkundige perfectie.
Roy Veeninga

Roy Veeninga

Bouwkundige
Ontmoet Roy Veeninga, onze gepassioneerde bouwkundige. Met creativiteit en oog voor detail brengt hij unieke architectonische visies tot leven. Roy deelt zijn enthousiasme voor bouwkunde en voegt een speciaal tintje toe aan elk project, waardoor samenwerken met hem een inspirerende ervaring is.

Bezoek ons

Onze openingstijden

Wilt u langs komen? Maak dan eerst een afspraak!

Maandag - Vrijdag op afspraak
Zaterdag - Zondag Gesloten

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste website-ervaring te bieden.

Accepteer
Afwijzen